Marcel Pavel, despre minunile din viata sa

Desi l-am intalnit la Mamaia Music Awards, unde a fost premiat pentru „Cea mai buna voce”, Marcel Pavel mi-a vorbit putin despre muzica si foarte mult despre minunile din viata sa. Si a facut-o atat de frumos, incat am uitat sa il intreb unde mai concerteaza si cand scoate urmatorul album.

L-am lasat sa vorbeasca despre ce ii face placere si am amutit cand am observat lacrimile din coltul ochilor pe masura ce imi povestea despre micuta Iuvenalia. Si am concluzionat ca Marcel Pavel este un artist complex, dar, mai mult de atat, este sotul perfect si un tata minunat, calitati care il fac si mai important in ochii mei.

Tonica: Cum se impaca viata profesionala cu cea de familie?

Marcel Pavel: Se impaca foarte bine viata profesionala cu cea de familie. Chiar mai bine acum de cand sunt tatic a treia oara, de data aceasta de fetita. Iuvenalia este un inger de copil, o frumusete si o iubim la nebunie. Orice copil care apare este o binecuvantare, iar ea ne-a completat familia.

Tonica: Cum se intelege cu fratii ei mai mari? Totusi, este o diferenta de varsta foarte mare…

Marcel Pavel: Au fost ceva probleme cu fratii ei mai mari pentru ca erau bulversati de aparitia ei, dar acum nu o mai slabesc din ochi, sunt innebuniti dupa ea.

Tonica: Ai reusit sa le insufli pasiunea ta pentru muzica?

Marcel Pavel: Ei au studiat de mici muzica. Richard da acum examenul la Conservator, iar Sasha este pianist la Liceul de Arta, anul 4. Toata lumea canta la noi in casa.

Tonica: Cum te simti, stiind ca iti vor calca pe urme?

Marcel Pavel: Sunt mandru de ei si sunt tare curios ce vor face dupa ce termina studiile. Sper ca in viitorul apropiat sa ma pot bucura de ei pe aceeasi scena.

Tonica: Ce sfaturi le dai, la inceput de drum?

Marcel Pavel: Calea pe care o vor alege depinde numai de ei. Eu am sa-i sprijin cat de mult pot, dar trebuie sa-si ia deciziile si sa le sustina singuri.

Tonica: Te rugam sa le transmiti un mesaj fanilor Tonica TV.

Marcel Pavel: Dragii mei, iubiti muzica de calitate si iubiti artistii care isi fac datoria pe scena! Va iubesc si nu uitati de muzica pe care v-o dedic!

Text: Catalina Buzdun