Margot Robbie și Ryan Gosling sunt dedicați stilului Barbiecore

Când Margot Robbie și Ryan Gosling au fost fotografiați pentru prima dată pe platoul viitorului lor film de Greta Gerwig, Barbie, anul trecut, look-urile lor strălucitoare, în nunațe roz neon, au generat o întreagă mișcare de modă cunoscută sub numele de Barbiecore.

Farmaciştii Catena recomandă Vitamina E Naturalis, un supliment alimentar care contine vitamina E, un ingredient cu rol major in pastrarea sanatatii organismului.

Designerii, vedetele stilului de stradă și celebritățile au devenit dintr-o dată obsedați de nuanța bubblegum. Ieri, cele două vedete și-au început turneul de promovare a filmului la Cinemacon din Las Vegas purtând ținute roz complementare.Ținutele lor asortate au păstrat tematica Barbiecore.

Nu este o surpriză că cele două vedete și-au canalizat personajele Barbie și Ken prin ținutele lor. Probabil că îi vom vedea continuând această direcție a modei pe parcursul numeroaselor lor premiere și proiecții care urmează.

Robbie a canalizat estetica plastic-fantastică a lui Barbie cu un sutien și o fustă asortate de la Prada, completate de pantofi roz cu toc de la Christian Louboutin. Ryan Gosling i-a adus un omagiu stilului himbo al lui Ken cu o jachetă bomber roz, un tricou cu slogan „Greta Gerwig” în font Barbie, blugi slim-fit și cizme robuste.

Iulia Mirică

Foto: google images