Maria Şarapova, mămică prima dată la 35 de ani

maria şarapovaLa doi ani după ce s-a retras din activitatea competiţională şi s-a stabilit în SUA Maria Şarapova a anunţat că va deveni mămică pentru prima dată.

Fosta tenismenă a făcut anunțul într-un mod inedit, chiar de ziua sa. Vedeta şi-a sărbătoritcei 35 de ani într-un cadru idilic, la malul mării. S-a pozat cu burtica la vedere și a explicat pe Instagram că să mănânce tort pentru doi a fost mereu specialitatea sa.

Sportiva alintată de fani Maşa s-a retras din tenis și s-a stabilit în SUA, la Los Angeles, acolo unde locuiește alături de logodnicul ei, miliardarul Alexander Gilkes (42 de ani). britanicul, un cunoscut om de afaceri, are o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari. Gilkes s-a stabilit din 2008, la New York. El a fost căsătorit o dată, cu Misha Nonoo, o celebră creatoare de modă. Nunta a avut loc în 2012, însă căsătoria n-a rezistat, iar divorţul s-a finalizat în vara anului 2017.

Revenind la Şarapova, aceasta formează un cuplu cu Gilkes, încă de când juca în circuitul WTA, din 2018. Cei doi s-au logodit, în decembrie 2020.

Maria Iurievna Șarapova este o fostă jucătoare profesionistă de tenis din Rusia, deținătoare a cinci titluri de mare șlem. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, ea a înfrânt-o pe Justine Henin în finala de la U.S. În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Cristina Dudău

Foto Hepta