Maria Simion continua campania “Romania, tara inimilor mari”

1Campania “Romania, tara inimilor mari”, lansata pentru romanii carora le pasa de tara lor, initiata de televiziunea online Sensotv.ro, continua si ne surprinde placut de fiecare data. Dupa cum spuneam si data trecuta, aceasta campanie a fost realizata din dorinta de a promova spiritul romanesc si de a schimba imaginea negativa a tarii, ca reactie la afirmatiile defaimatoare aparute periodic la nivel international.

Si cum zicala “Toti pentru unul, unul pentru toti” se potriveste intocmai in acest context, mai multe nume celebre din Romania s-au alaturat acestei campanii. Daca prima vedeta care a deschis campania a fost Antonia, cea care continua este nimeni alta decat fashion designerul si prezentatorul tv Maria Simion, care se numara printre oamenii care nu ar parasi Romania pentru nimic in lume.

Alaturati-va campaniei “Romania, tara inimilor mari” si ascultati duminica, 14 aprilie, ora 15:00, la Radio 3Net cuvintele pline de admiratie la adresa Romaniei ale fashion designerului Maria Simion, dar si ale colegei noastre Catalina Buzdun – redactor-sef Tonica.

Sustine si tu, alaturi de Catena si de Revista Tonica, campania “Romania, tara inimilor mari”.

Text: Andreea Popescu