Mariah Carey a facut diabet gestational in timpul sarcinii

1a1adMariah-CareyCantareata a vorbit despre sarcina sa spunand ca a fost una dificila. Cat timp i-a purtat in pantece pe gemenii Moroccan si Monroe, Mariah a avut diverse probleme medicale care i-au afectat sanatatea.

Mariah le avertizeaza pe viitoarele mamici asupra neplacerilor care pot veni odata cu sarcina: “Am avut multe dureri din cauza faptului ca aveam gemeni. A fost greu… Vreau ca oamenii sa fie pregatiti, pentru ca se poate intampla sa treci prin niste momente foarte grele atunci cand esti insarcinata”.

Problema cea mai serioasa pe care a avut-o artista a fost diabetul gestational cu care s-a ales in timpul sarcinii: “Am facut diabet gestational. Sunt bine acum din acest punct de vedere. Sunt OK, dar trebuie sa am grija, nutritional vorbind”. Diabetul gestational apare uneori la femei in timpul sarcinii din cauza incapacitatii organismului de a produce suficienta insulina, insa, spre deosebire de celelate tipuri de diabet, acesta dispare dupa nastere.

Din cauza dificultatilor pe care le-a intampinat in timpul sarcinii, Mariah nu crede ca va mai face alti copii. “Daca Dumnezeu alege sa-mi faca asta si se va intampla, bine, dar altfel nu cred ca eu si sotul meu vom mai incerca sa facem copii. Nu stiu daca as mai putea sa trec iar prin asta, a fost foarte greu”, spune cantareata dupa o sarcina care i-a dat multe batai de cap.

Text: Bianca Badescu