Mariajul lui Sinead O’Connor a luat sfarsit dupa numai… 16 zile

-0a0a0a0a0a0asinead-oconnor-barry-herridge-married-vegas-1208-6Cantareata Sinead O’Connor a anuntat pe blogul sau personal ca mariajul ei a luat sfarsit, chiar daca a durat doar… 16 zile. Pe langa aceasta postare, Sinead a mai declarat ca a realizat, la doar cateva ore dupa ceremonie, faptul ca acel mariaj nu va rezista. Pentru necunoscatori, artista irlandeza s-a casatorit cu Barry Herridge pe 8 decembrie, la Las Vegas, in cadrul unei ceremonii cu accente rock’n’roll.

O’Connor a declarat ca mariajul ei s-a terminat in mare parte din cauza familiei Herridge si a prietenilor lui Barry. “Mariajul meu a luat sfarsit din cauza anumitor persoane care nu m-au intalnit decat in ziua nuntii, insa si-au creat dinainte o impresie proasta despre mine din cauza a ceea ce se scrie despre Sinead O’Connor in mass-media etc.” Interpreta melodiei Nothing compares 2U a mai vrut sa-si linisteasca fanii si le-a spus acestora ca a ramas prietena cu Barry Herridge dupa tot ceea ce s-a intamplat si ca il iubeste foarte mult. In plus, artista a mai declarat ca nu il poate rani pe Barry si ca a inteles cat de multe ar avea acesta sa piarda si cat de multe ar indura daca ar ramane langa ea.
“A devenit evident pentru mine faptul ca, pentru a ramane langa mine, el risca sa piarda prea mult si ar avea prea multe de indurat. O femeie doreste sa fie o reala bucurie pentru sotul ei. Daca iubesti pe cineva, trebuie sa-i redai libertatea”, a adaugat Sinead O’Connor. Sinead O’Connor a mai fost casatorita de trei ori inaintea acestui mariaj si are patru copii.

Text: Andreea Popescu