Marii castigatori ai premiilor BAFTA 2012

Marii castigatori ai premiilor BAFTA 2012Cea de-a 65-a editie a premiilor BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) nu a fost deloc una lipsita de momente amuzante, precum cel in care actrita Meryl Streep si-a pierdut unul dintre pantofi in timp ce urca pe scena pentru a i se inmana premiul. Marele castigator la premiile BAFTA de anul acesta a fost filmul “The Artist” – un film francez, mut si filmat alb-negru. Filmul a castigat premii pentru: Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cea mai buna muzica originala, Scenariu original, Cinematografie si Costume si Cel mai bun actor in rol principal – Jean Dujardin.

In cadrul aceleiasi gale, actrita Meryl Streep a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol principal, datorita interpretarii din productia „The Iron Lady”, in care actrita americana o interpreteaza pe Margaret Thatcher, fostul premier al Marii Britanii. La categoria Cel mai bun film de animatie, premiul a fost castigat de productia „Rango”, iar la categoria Cel mai bun film strain, meritele ii apartin filmului „La piel que habito” (Pielea in care traiesc – Spania).

 

Text: Ruxandra Raica

februarie 15th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate