Marilyn Manson, protagonistul celei mai noi campanii semnate Saint Laurent

Marilyn Manson, protagonistul celei mai noi campanii semnate Saint LaurentMarilyn Manson se pare ca este surpriza venita din partea brandului Saint Laurent Paris in ceea ce priveste colectia de primavara/vara 2013, surpriza la care nimeni nu se astepta. Artistul, al carui nume adevarat este Brian Hugh Warner, a fost ales de catre directorul de creatie al brandului mai sus amintit, Hedi Slimane, sa fie imaginea celei mai noi linii masculine a casei de moda.

Cunoscut pentru lookul sau foarte controversat, Manson apare deja intr-o fotografie promotionala purtand geaca de piele si deja cunoscutul sau ruj negru pe buze. In plus, nici dermatograful negru nu lipseste din peisaj.

Ne surprinde, ce-i drept, ca Marilyn a acceptat propunerea, mai ales ca nu ne asteptam ca artistul sa aiba si o latura fashion, iar noi spunem ca alaturarea dintre casa de moda si celebrul rocker este una de bun augur, extrem de interesanta si iesita din tipare.

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate