Marius Mihalache a muncit pana la epuizare pentru proiectul “I Like Romania”

DSC_6213Celebrul tambalist va urca pe scena Freedom Jazz Festival de la Vama Veche, alaturi de nume mari, precum Sergio Mendez, Billy Cobham, Philip Catherine, Blood, Sweat & Tears, Larry Coryell,  Ovidiu Lipan Tandarica.

Marius Mihalache este nerabdator sa urce pe scena acestui festival, acolo unde isi va prezenta proiectul sau de suflet, “I Like Romania”. Freedom Jazz Festival se desfasoara in perioada 19 – 21 iulie la Vama Veche.

In acesta seara, publicul se va delecta cu jazz si funk cu formatia brazilianului Sergio Mendes, nominalizat la Oscar pentru melodia “Real In Rio”, inclusa pe coloana sonora a filmului “Rio”, un muzician care a capatat notorietate de masa din colaborarile cu artisti ca Black Eyed Peas. Marius Mihalache va urca pe scena Freedom Jazz Festival sambata, 21 iulie, pentru a prezenta in premiera iubitorilor de jazz si nu numai show-ul “I Like Romania”, care ii are ca invitati speciali pe  Razvan Mazilu si Emy Dragoi.

Artistul a depus un adevarat efort pentru a termina la timp toate piesele in acest proiect, iar oboseala a inceput deja sa-si spuna cuvantul, problemele mai vechi de sanatate ale lui Mihalache revenind acum in prim plan.

“De 4 luni muncesc zi de zi, impreuna cu echipa pe care mi-am format-o in paralel, la proiectul «I Like Romania». Am facut repetitii zilnice pentru ca ne dorim ca totul sa iasa perfect  pe 21 iulie cand o sa urcam pe scena Freedom Jazz Festival de la Vama Veche. Va asteptam sa fiti alaturi de noi la Vama Veche, unde v-am pregatit un concert special, alaturi de greii jazzului!”, spune celebrul tambalist Marius Mihalache, care mai are si alte proiecte de anvergura pentru acest an.

 

Text: Ruxandra Raica