Marius Moga si Iulia Vantur: muzica si versuri

Marius MogaIulia Vantur este cunoscuta spectatorilor romani ca fiind prezentatoarea stirilor Pro TV sau coprezentatorul concursului „Dansez pentru tine”. El, Marius Moga, este supranumit „Micul Mozart”, compozitor de succes din tanara generatie ce a revolutionat piata muzicala romaneasca prin hiturile pe care le scoate pe banda rulanta. Este iubit si contestat in egala masura. Un motiv in plus este relatia pe care o are de ceva timp cu Iulia.
 
Un brad si un sandwich
Asa a inceput povestea lor. „Eu l-am impresionat cu un sandwich pe care i l-am oferit. Marius m-a cucerit in iarna anului trecut cand a aparut la usa mea cu bradul de Craciun, pe care l-am impodobit impreuna. ” Cel mai romantic cadou pe care i l-a facut Marius pana acum este „o vacanta in doi la Venetia, pe care am primit-o cadou anul acesta, de ziua mea. Am avut parte de cele mai frumoase momente, la care ma gandesc si acum cu drag.”

Sarea si piperul reprezinta succesul
Succesul intr-o relatie, evident. Cel putin asa sustine Iulia. Sunt romantici, frumosi si foarte indragostiti. Formeaza un cuplu din care nu lipseste simtul umorului si naturaletea, calitati cu care l-a cucerit Iulia pe Marius. Ce parere au despre „gurile rele” care contesta relatia lor? „Prejudecatile nu isi au locul in relatia mea cu Marius, iar conservatorismul nu ne caracterizeaza pe niciunul dintre noi. Avem o relatie bazata pe incredere si intelegere.”

Un cuplu in care canta privighetorile
Aceasta este constanta reusitei in relatia lor. Dragostea invinge toate obstacolele si aduce zambetul pe buze, oricat de incrancenat ai fi. Desigur, exista si divergente „dar noi gasim intotdeauna numitorul comun si comunicam foarte bine”. Nu se gandesc inca sa-si oficializeze relatia pentru ca „deocamdata ne este foarte bine asa, ne iubim si lasam lucrurile sa mearga de la sine”. In casa lor nu canta nici cocosul, nici gaina. „Marius face muzica, iar eu versurile si cantam frumos impreuna.”

Text: Maria Bratu