MARNI creeaza pentru H&M o colectie de primavara

0a0aWorking_process_Photographer_Magnus_Magnusson1Celebra pentru imprimeurile sale originale si spiritul inventiv, casa Marni este una dintre cele mai iubite marci ale modei, iar fondatoarea si directorul de creatie al casei, Consuelo Castiglioni, a creat pentru H&M o colectie de primavara atat pentru femei, cat si pentru barbati, care surprinde chintesenta marcii.

Disponibila din 8 martie 2012 in aproximativ 260 de magazine din lume precum si online, colectia prezinta articole vestimentare si accesorii, toate la preturile fantastice oferite de H&M, astfel incat toata lumea va avea sansa sa intre in lumea Marni.

Colectia Marni pentru H&M beneficiaza de intreaga experienta care au fãcut celebra aceasta marca, prin imprimeuri complete, in culori puternice, care se vor purta impreuna, cu suprapuneri asortate si totodatã in contrast.

Pentru femei, culorile sunt vii, iar imprimeurile indraznete, fie ca sunt inspirate de motivele africane, sau sunt prezentate prin blocuri de culoare mai simple. Siluetele sunt toate create cu fibre stapel Marni, prezentand fuste plisate, rochii, pantaloni trei sferturi si tricotaje jacard, iar gama de tesaturi cuprinde de la matase la poplin din bumbac creponat. Pentru a completa lookul, colectia include si bijuterii, pantofi, genti si esarfe.

Pentru barbati, culorile si tesaturile sunt mai blande pentru un aspect relaxat al fibrelor stapel, pentru articolele vestimentare masculine in stil autentic Marni. Imprimeurile sunt utilizate cu subtilitate, adesea ca o captuseala sau ca un detaliu in contrast pentru camasi, silueta are un aspect modern si relaxat la articolele clasice pentru barbati.

Colectia Marni este cea mai recenta colaborare a H&M cu un designer, iar anterior a colaborat cu case de moda precum Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin si foarte recent cu Versace.

 

Text: Andreea Popescu