Mary-Kate si Ashley Olsen: pe locul intai in topul celor mai bine imbracate surori-vedeta

Mary-Kate si Ashley Olsen: pe locul intai in topul celor mai bine imbracate surori-vedetaMary-Kate Olsen si sora sa geamana, Ashley Olsen, au fost numite cele mai stilate surori din punct de vedere vestimentar ale anului 2011, de catre cunoscuta revista Vogue, ocupand asadar locul intai in topul celor mai bine imbracate surori-vedeta. Se pare ca cele doua au surprins cu aparitiile lor chic, elegante si… originale.

Desi starletele au aparut de cateva ori in trecut la rubricile de prost imbracate, se pare ca Mary-Kate si Ashley au avut ce invata din experientele respective, luand partea buna a lucrurilor si devenind in final modele de urmat.

 

Din clasamentul intocmit de catre revista Vogue mai fac parte si Dakota si Elle Fanning, situate pe locul doi, Beyonce si Solange Knowles pe locul sapte si Ducesa de Cambridge Kate Middleton si sora sa Pippa Middleton, pe locul noua.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 15th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate