Mathilde aduce culoare zilelor de toamna

 Mathilde aduce culoare zilelor de toamnaBrandul romanesc de haine personalizate Mathilde iti face toamna mai jucausa, mai optimista si mai… colorata. Pornind de la aceste idei, noile creatii Mathilde se bazeaza, in continuare, pe puterea culorilor.

Pentru o zi perfecta la birou cat si pentru serile petrecute alaturi de prieteni, Mathilde iti propune rochiile cu guler – element specific hainelor barbatesti – si cu maneci, realizate din materiale de culori sau texturi diferite.

 

 Mathilde aduce culoare zilelor de toamnaIn plus, printre noile creatii Mathilde se numara si o serie de piese multifunctionale, precum rochia Rochas, care poate fi purtata fie in forma initiala, fie prin simpla adaugare a unui brau ce o poate transforma intr-o rochie cu accente romane.

Materialele precum tulul, voalul, poplinul, jerseul, taftaua si inul sunt imbinate in tinute care isi propun sa faca trecerea de la zilele de concediu la zilele de munca mai usoara, mai comoda si mai vesela.  

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 2nd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate