Matt Damon adora sa isi petreaca timpul in compania familiei

Matt Damon adora sa isi petreaca timpul in compania familieiActorul si scenaristul Matt Damon spune ca cele mai frumoase momente sunt cele petrecute in compania familiei, mai ales ca Matt se poate lauda si cu o familie numeroasa. Starul si sotia sa, Luciana Barroso, au impreuna trei fete, pe Isabella in varsta de cinci ani, pe Gia in varsta de trei ani si pe mezina Stella, care are doar paisprezece luni. De asemenea, Matt este si tatal vitreg al Alexiei, fiica Lucianei dintr-o relatie anterioara.

Intrebat in ce moment al vietii sale a fost cel mai fericit, Matt a raspuns ca atunci cand si-a privit fiecare fetita nascandu-se, iar faptul ca le poate vedea crescand este cea mai mare implinire. Matt afirma ca ii place sa fie inconjurat de femei si recunoaste ca fiicele sale il manipuleaza cu usurinta.Pe Matt Damon il cunoasteti datorita rolurilor sale din productiile “Good Will Hunting”, „Green Zone”, „The Bourne Supremacy” si nu numai.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 4th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate