Matt Damon spune ca fetele sale sunt de vina ca a incaruntit

5212231540ec7c9_fileMatt Damon spune ca fetele sale sunt de vina pentru firele de par albe care au inceput sa-i apara. Starul in varsta de 41 de ani are 3 fete impreuna cu sotia sa, Luciana, si sustine faptul ca meseria de parinte i-a scos peri albi, atat la propriu cat si la figurat.

“Ma uit la firele mele de par carunte si le spun fiicelor mele ca ele au facut asta”, a glumit Matt intr-o declaratie facuta revistei People.

Si, desi Damon este mandru de lookul sau matur, recunoaste ca nu de aceeasi parere sunt si producatorii de filme care prefera ca actorul sa-si ascunda parul. In prezent, Matt a renuntat la podoaba sa capilara pentru un rol, insa acest lucru nu pare a-l deranja deloc. Cat despre meseria de tata, Damon afirma ca nu stie sa gateasca, insa este foarte norocos ca fiicelor sale le plac foarte mult legumele: “Toate cele trei fete consuma broccoli. Exista momente in care nu le pot face sa manance proteine pentru ca pur si simplu sunt innebunite dupa broccoli. Uneori, ele sunt cele care ma mituiesc pe mine sa mananc legume“.

Ei bine, Matt Damon este un tata norocos sa aiba asa fetite, iar a fi parinte este unul dintre cele mai minunate lucruri din lume.

 

Text: Ruxandra Raica