Matthew Lewis si Lily Loveless, impreuna intr-un videoclip

Matthew Lewis si Lily Loveless, impreuna intr-un videoclipFostul actor din seria “Harry Potter” Matthew Lewis a facut echipa cu actrita Lily Loveless din “Skins” pentru un videoclip nou.

Cei doi interpreteaza un cuplu a carui dragoste ia o intorsatura sinistra in videoclipul piesei “Filth” al trupei A Band of Buriers. Versurile piesei au fost scrise de Rob Hayes iar videoclipul a fost regizat de Blake Claridge.

“Filth” este prima piesa de pe albumul trupei ce va fi lansat martea aceasta (10 iulie). Lansarea albumului va implica si un spectacol la Teatrul Studio RADA iar reprezentantii trupei promit un invitat special la concert.

Trupa A band of Buriers s-a format in anul 2011 si este compusa din vocalistul James P Honey, violoncelistul Romain Jamie si suport cor feminin Broadbent Annie, Maguire Georgia si Byers Anna.

Lewis a mai aparut intr-un videoclip alaturi de un alt coleg din seria “Harry Potter”, respectiv Daniel Radcliffe, in “Beginners”.

Mie, personal, imi place si cum suna melodia, si cum se prezinta videoclipul, dar va las si pe voi sa va convingeti:

http://www.youtube.com/watch?v=8o0j692t2a0&feature=player_embedded

 

Text: Andreea Popescu

iulie 11th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate