Matthew McConaughey s-a logodit cu Camila Alves

-0a0a0a0a0af3dbyvvkUn Craciun cu adevarat fericit pentru cuplul Matthew McConaughey si Camila Alves, deoarece acestia s-au logodit chiar pe 25 decembrie, cand actorul in varsta de 42 de ani i-a asezat pe deget modelului brazilian in varsta de 28 de ani un inel, chiar sub brad. Propunerea nu este o surpriza, avand in vedere ca, in luna martie, actorul a declarat ca iubita sa, in varsta de 29 de ani, este aleasa inimii sale.

Am gasit femeia perfecta si vreau sa imi intemeiez o familie si sa traiesc alaturi de ea toata viata“, a mai declarat actorul. Si pentru ca Matthew nu poate sta departe de fanii lui, acesta a dat vestea pe contul sau de Twitter: „Tocmai am cerut-o de sotie pe Camila. Craciun fericit”.
Matthew, in varsta de 42 de ani, a postat si o poza cu el si iubita sa in timp ce se sarutau, probabil imediat dupa ce Camila a acceptat cererea. Chiar daca, pentru fanii cuplului, propunerea nu a fost o surpriza, pentru Camila propunerea a fost probabil surprinzatoare deoarece aceasta declarase recent pentru revista “OK!” ca totul merge bine in relatia ei si ca nu simte nevoia de a se marita.
Cei doi sunt impreuna de cinci ani si au doi copii impreuna: un baiat de trei ani, Levi, si o fetita in varsta de aproape doi ani, Vida.

Text: Andreea Popescu