Matthew McConaughey se lanseaza in moda pentru a-i ajuta pe copii

mmcconaughey-2 v 15feb13 rex b 426x639Actorul Matthew McConaughey se lanseaza in domeniul fashion. Actorul va scoate pe piata o colectie de haine sport si costume de baie chiar in aceasta primavara. Colectia va fi denumita JKL, dupa Just Keep Livin’ Foundation, ale carei baze au fost puse in anul 2008 dupa moartea tatalui actorului, avand ca scop sa-i ajute pe copii sa duca o viata sanatoasa si activa prin intermediul educatiei.

Un procent din totalul vanzarilor va merge la aceasta fundatie, iar obiectele vestimentare vor fi realizate astfel incat sa incurajeze un stil de viata activ si aventuros, tocmai de aceea nu vor lipsi pantalonii cu uscare rapida sau obiectele cu protectie solara.

„Imi place sa pot purta haine adecvate pentru fiecare moment al zilei: la serviciu, intr-o excursie pe bicicleta si apoi la cina. Nu imi place sa fiu formal in timpul zilei”, a declarat Matthew. Actorul s-a implicat activ in tot acest proces si spune ca nu vrea sa fie vazut ca o celebritate care isi pune eticheta pe haine, ci isi doreste ca oamenii sa il priveasca drept un ambasador.

Text: Ruxandra Raica