Matthew McConaughey se lanseaza in moda pentru a-i ajuta pe copii

Matthew McConaughey se lanseaza in moda pentru a-i ajuta pe copiiActorul Matthew McConaughey se lanseaza in domeniul fashion. Actorul va scoate pe piata o colectie de haine sport si costume de baie chiar in aceasta primavara. Colectia va fi denumita JKL, dupa Just Keep Livin’ Foundation, ale carei baze au fost puse in anul 2008 dupa moartea tatalui actorului, avand ca scop sa-i ajute pe copii sa duca o viata sanatoasa si activa prin intermediul educatiei.

Un procent din totalul vanzarilor va merge la aceasta fundatie, iar obiectele vestimentare vor fi realizate astfel incat sa incurajeze un stil de viata activ si aventuros, tocmai de aceea nu vor lipsi pantalonii cu uscare rapida sau obiectele cu protectie solara.

„Imi place sa pot purta haine adecvate pentru fiecare moment al zilei: la serviciu, intr-o excursie pe bicicleta si apoi la cina. Nu imi place sa fiu formal in timpul zilei”, a declarat Matthew. Actorul s-a implicat activ in tot acest proces si spune ca nu vrea sa fie vazut ca o celebritate care isi pune eticheta pe haine, ci isi doreste ca oamenii sa il priveasca drept un ambasador.

Text: Ruxandra Raica

februarie 22nd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate