Meci de frumusete intre cele mai sexy iubite de fotbalisti de la EURO 2016

Paula Suarez - principala 2In jurul Campionatului European de Fotbal s-au nascut numeroase controverse, legate de goluri, scoruri si meciuri, dar si picanterii despre fotbalisti si iubitele lor. Si pentru ca publicatiile internationale se bat in topuri cu cei mai sexy fotbalisti de la EURO 2016, iata, „investigand terenul”, va oferim si noi un top 3 al celor mai sexy iubite de fotbalisti de la EURO 2016.Paula Suarez

Cristiano Ronaldo este recunoscut nu doar gratie golurilor inscrise in cariera sa de fotbalist, ci si datorita frumoaselor femei cu care s-a afisat de-a lungul timpului. Da, cu siguranta are gusturi la acest capitol, caci actuala sa iubita, cu care se pare ca are ganduri serioase, Paula Suarez, este o bruneta focoasa cu forme apetisante si foarte apreciata ca model in Argentina.

Viktoria VargaViktoria Varga 2

Lupta din teren dintre Cristiano Ronaldo si Gratiano Pelle ar fi cu siguranta mai usoara decat lupta pentru frumusete de pe podium dintre Paula Suarez si Viktoria Varga, o bruneta si o blonda care pot da oricand startul fanteziilor. Aceasta din urma este posesoarea unor forme perfecte si, da, este perechea fotbalistului italian Gratiano Pelle de nici mai mult, nici mai putin 4 ani.

Noemie Happart 2Noemie Happart

Yannick Carrasco, fotbalistul sexy ce activeaza la nationala Belgiei, se poate lauda cu o iubita pe masura. Noemie Happart, caci despre ea este vorba, este o blonda cu corp de zeita si trasaturi de Afrodita, calitati observate si indelung masurate si de conationalii sai, aceasta fiind desemnata in 2013 Miss Liege si Miss Belgia.

Pilar RubioPilar Rubio 2

Pilar Rubio, sotia fotbalistului spaniol Sergio Ramos, este prezentatoare TV, actrita si model cu origini latine de o frumusete rapitoare. Pe langa faptul ca detine o carisma aparte si doi ochi verzi spectaculosi, Pilar se mandreste si cu un trup sculptat si o minte stralucita. Da, orice barbat il poate invidia pe buna dreptate pe Sergio Ramos.

Ann-Kathrin Brommel 2

Ann-Kathrin Brommel

Mario Gotze, fotbalistul german ce activeaza la Bayern Munchen, a impresionat in 2014 atunci cand a marcat golul victoriei din finala Campionatului Mondial, dar si atunci cand s-a afisat la bratul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, fotomodelul Ann-Kathrin Brommel. De o frumusete naturala si cu niste forme provocatoare, iubita fotbalistului neamt il completeaza perfect.

Sursa foto: facebook.com

Text: Madalina Manole