Medsana LadyCare – reduceri de 40% pentru femei in luna martie

mdnfy4wqIn luna martie, pentru ca este o luna dedicata femeilor, Centrul Medical Medsana, le ofera o reducere de 40% in cadrul pachetului de servicii medicale “Medsana LadyCare

Serviciile medicale incluse in pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sanatatii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.

Oferta este disponibila in doua variante:

  • Medsana LadyCare pentru femei pana la 40 de ani, care include multiple examinari ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie san bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate si o serie de alte examinari specifice)
  • Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care ofera in plus o mamografie bilaterala si un set de analize hormonale.

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul “Medsana LadyCare” se face cu programare prealabila la numarul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot in luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse in pachetul “Medsana LadyCare” si efectuate in centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti,  primesti o reducere de 10% fata de lista de tarife obisnuite.

Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti, de pe www.medsana.ro si pe http://www.facebook.com/MedsanaRomania