Meghan Markle, din nou mămică

După ce săptămâna trecută ducii de Cambridge au anunțat că vor să facă cel de-al patrulea copil (vezi AICI), duminică, ducii de Sussex au anunțat că sunt deja în așteptarea celui de-al doilea.

Vestea a fost făcută publică printr-o postare pe o rețea de socializare. În fotografia realizată de Misan Harriman, cuplul stă întins pe iarbă, la umbra unui copac, iar Meghan stă cu mâna pe burtica de gravidă.

În descrierea postării, fotograful a scris: „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând. Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”

La aflarea veștii, Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că Regina și prințul Charles sunt “încântați” să fie din nou străbunici.

Meghan și prințul Harry mai au un băiețel, pe Archie, în vârstă de un an. Știrea că Meghan este însărcinată a venit la doar câteva luni după ce aceasta a anunțat că a suferit un avort spontan în luna iulie.

În ianuarie anul trecut, Megan și Harry au anunțat că renunță la statutul de membrii superiori ai Familiei Regale în favoarea unei vieți indendependente, departe de ochii tuturor, și se mută în Vancouver, Canada. În prezent, familia locuiește în California, SUA.

Text: Bettina Cristea