Meghan Markle poartă o mască de doar 15 dolari

Presa britanică scrie că fosta Ducesă de Sussex, Meghan Markle promovează brandurile şi antreprenorii mici, la început de drum. Drept urmare, Meghan a fost surprinsă în ultima perioada purtând o mască destul de ieftină, având în vedere statutul său.

Masca pe care a purtat-o Meghan la un eveniment de voluntariat din Los Angeles, costă doar 15 dolari. Aceasta poate fi achiziţionată online, de AICI şi de pe contul de Instagram de mai jos. Măştile sunt fabricate în New York, însă mâna de lucru este afro-americană, iar materialele 100% africane.

https://www.instagram.com/p/CEKwxlWJJC1/

Potrivit site-ului, compania de inspirație africană a fost fondată de duo-mamă-fiică Teta și Maya Gorgoni și „atrage atenția asupra diversității continentului african și a culturii, tradițiilor și artei sale”.

https://www.instagram.com/p/CEJl4UeFGGs/

“Ajutăm să contribuim la creșterea și prosperitatea culturilor frumoase din Africa, achiziționând multe dintre materialele noastre de la furnizorii africani. Mulți dintre producătorii noștri  din SUA sunt croitori din Africa de Sud”, explică site-ul. 

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram