Meghan Markle plăteşte conacul din California

Săptămâna trecută, presa internaţională a aflat că foştii Duci de Sussex, împreună cu fiul lor, Archie, s-au mutat, încă din luna iunie, într-un conac din California. Vezi AICI ştirea şi conacul!

Deşi este estimat la peste 20 de milioane de lire sterline, mansion-ul lui Meghan şi al Prinţului Harry a fost achiziţionat doar cu 11 milioane de lire sterline. Pentru a intra în posesia conacului “Chateau of Riven Rock”, cuplul a făcut un credit ipotecar de 7 milioane de lire.

La o asemenea locuinţă, lumea se întreabă de unde a avut cuplul bani, având în vedere că familia regală britanică nu-i mai susţine financiar încă din aprilie, şi de unde vor avea bani să întreţină această casă.

La început, se zvonea că Regele Charles îi va oferi lunar, fiului său mai mic, suma de 2 milioane de lire sterline pentru a se întreţine. Apoi, se auzea că Meghan Markle şi Prinţul Harry vor face bani doar din imagine, însă, se pare că aceştia se vor întreţine din discursurile scrise de prinţ, rolurile pe care le va mai primi Meghan, dar mai ales, din drepturile de difuzare pe care le primeşte actriţa pentru fiecare episod din serialul “Suits”.

Fiecare episod în parte îi rotunjeşte lui Meghan contul cu câte 40 de mii de euro pentru o difuzare. Serialul “Suits”, a apărut între 2011 şi 2019, iar de curând va fi reintrodus în grila de programe de pe Netflix. În serial, fosta Ducesă de Sussex a intrepretat-o pe Rachel Zane, o tânără îndrăgostită de Mike Ross, personaj principal.