Meghan Markle se întoarce la actorie

 

Ducesa de Sussex a semnat un contract cu un gigant din industria cinematografică. Meghan Markle a devine naratorul documentarului “Elephant” produs de Disney.

Se pare că negocierile pentru acest rol au fost purtate înainte ca Meghan şi soţul ei să anunţe că vor renunţa la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Documentarul „Elephant” va fi disponibil pe serviciul de streaming al Disney din 3 aprilie, iar încasările obţinute vor fi donate unei asociaţii caritabile care se ocupă de protejarea vieţii sălbatice.

De asemenea, se zvoneşte că realizatorii celebrei animaţii The Simpsons” doresc să îi aibă pe ducii de Sussex personaje în noul sezon. Ei vor să împrumute vocile prinţul Harry şi lui Meghan.

Meghan Markle a debutat ca actriţă în 2002, într-un episod din „General Hospital”. După mai multe roluri minore în televiziune, a devenit celebră în 2011, cu rolul Eachel Zane din serialul american “Costume/ Suits”. În 2018, actriţa devenea membru senior activ al familiei regale a Marii Britanii.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images