La mulţi ani, Meghan Markle! Iată urările Reginei pentru Ducesa de Sussex

Astăzi, Meghan Markle a împlinit 39 de ani, iar familia regală britanică nu a ezitat să o felicite pe sărbătorita zilei.

Ducesei de Sussex i s-au transmis mesajele în spaţiul public, prin intermediul mai Twitter-ului. Chair dacă urările au fost scurte, doar “La mulţi ani!”, casele regale nu au ezitat să posteze şi fotografii cu Meghan, şi au numit-o în continuare Ducesă de Sussex, chiar dacă titlul i-a fost retras din aprilie. Citeşte AICI mai multe!

Casa regală a postat o fotografie cu Meghan şi Regina, realizată în timpul vizitei din Chester, în 2018.

 

 

Dacă anul trecut, Meghan îşi sărbătorea aniversarea în sânul familiei regale, în Marea Britanie, anul ăsta, Ducesa de Sussex sărbătoreşte, alături de soţul ei, Prinţul Harry, al fiului lor, Archie, şi al mamei sale, în Los Angeles. Ea s-a stabilit cu familia în America, la începutul pandemiei, renunţând la Canada, unde se mutase doar de câteva luni.  

Mutarea a fost planificată de ceva timp. Şi-au dat seama că în Canada nu ar putea realiza tot şi-au propus, din mai multe motive, şi vor să îşi stabilească reşedinţa oficială în zona Los Angeles-ului”, a declarat pentru publicaţia britanică, The Sun, o sursă care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Citeşte mai multe AICI.

Şi fiul ei şi al Prinţului Harry, Archie, şi-a sărbătorit prima aniversare în lock-down, în conacul estimat la 18 milioane de dolari, pe care l-au închiriat, în Beverly Hills. Vezi AICI cum arată!Ce se întâmplă cu Meghan Markle şi Prinţul Harry

În luna ianuarie a acestui an, Ducii de Sussex au anunțat decizia de a se retrage de la Casa Regală, din dorința de a-și trăi viața la care visau. Ei și-au dorit să fie independenți financiar și să își crească copilul în spiritul tradițiilor regale.

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 93 de ani, nu a știut și nici nu i s-a cerut părerea în luarea aceastei decizii, ci doar a fost anunțată că Meghan și Harry au ales să renunțe la titlul lor regal. Citeşte întregul articol AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: The Sun, Playtech