Prinţul Harry va face bani din… discursuri

După îndelungi luni în care lumea se întreba ce va face Prinţul Harry pentru a-şi întreţine familia, a venit şi răspunsul. Acesta va susţine discursuri despre egalitatea de şanse, despre mediu şi despre sănătate, pentru diferite organizaţii.

Se pare că ducele de Sussex este în discuţii pentru semnarea unui contract cum multe zerouri, cu o agenţie care îi reprezintă pe soţii Obama, Clinton, surorile Wlliams şi pe Oprah Winfrey.

La începutul acestui an, Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au anunţat că doresc să renunţe la titlul regal şi că vor să devină independenţi financiar.

Cei doi s-au mutat iniţial în Vancouver, însă în pandemie au ales să revină în oraşul în care a crescut Meghan, în Los Angeles, într-un conac estimat la 18 milioane de dolari. Pentru a se întreţine, despre cei doi se spune că ar putea semna cu realizatorii animaţiei The Simpsons, pentru a face voice over, iar Meghan Markle ar fi devenit naratorul documentarului Elephant, produs de Disney.

Vezi cât cheltuie ducii de Sussex pentru siguranţa lor!

Prinţul Harry are o avere estimată la aproximativ 40 de milioane de dolari, adunată din moşteniri, iar Meghan Markle are câteva economii făcute de pe timpul când era actriţă. Specialiştii spun că, deocamdată, cuplul nu adună destui bani pentru a acoperi toate cheltuielile pe care le au cu “noua lor viaţă”.

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue, US Today