Mel B o inlocuieste pe Sharon Osbourne la “America’s Got Talent”

screen-shot-2012-08-20-at-140400Oricat de ciudat ar parea, se pare ca Sharon Osbourne s-a retras de la masa juratilor din cadrul concursului “America’s Got Talent”. Insa avem o veste buna: Sharon a fost inlocuita de catre Mel B. Fosta componenta a celebrei trupe Spice Girls se va alatura actorului de comedie Howie Mandel si prezentatorului radio Howard Stern la masa juratilor pentru cea de-a 8-a serie a concursului.

Mel B are experienta anterioara in ceea ce priveste jurizarea, in trecut facand parte din echipa de jurati la “X Factor” Australia, si, de asemenea, fiind oaspete-judecator la “X Factor” din Marea Britanie, ce a avut loc vara trecuta.  Mai mult de atat, Mel B a fost si concurenta in cadrul celui mai nou concurs “Dancing with Stars”, ce este difuzat pe postul de televizune ABC.

“Am avut ocazia sa o cunosc pe Melanie la «Dancing with the Stars». Am apreciat la ea sinceritatea, dar si caracterul puternic pe care il are”, a declarat Paul Telegdy, presedintele televiziunii NBC, pentru cotidianul “Entertainment Weekly”.

“In concurs avem nevoie de cineva cu experienta. Mel este o cantareata uimitoare, o dansatoare profesionista. Sunt foarte sigur ca participantii la concurs vor primi feedbackuri constructive de la ea, iar Howard si Howie se vor intelege de minune cu ea.”

Show-ul “America’s Got Talent” va fi difuzat incepand cu data de 28 mai pe postul de televizune NBC.

Text: Andreea Popescu