Melania Trump, lecţie de eleganţă, ultima dată la Casa Albă!

Melania Trump, lecţie de eleganţă, ultima dată la Casa Albă!

Melania Trump a îmbrăcat în preajma sărbătorilor ţinute simple, dar perfecte, oferind pentru ultima dată în calitate de Primă Doamnă, o lecţie de eleganţă rafinată, dovedind încă o dată că este una dintre cele mai bine îmbrăcate celebrităţi.

Melania Trump a purtat mult negru în ultimele săptămâni, s-a îmbrăcat simplu, dar extrem de elegant. În poza oficială de Crăciun am văzut-o alături de Donald Trump, amândoi purtând costume negre şi cămăşi albe.

Apoi, la plecarea de la Casa Albă spre Palm Beach, Florida, a fost fotografiată purtând o pereche de cizme de piele neagră, lungi până la coapse, Eleonor Alta de la Christian Louboutin. Cizmele, care se vând cu prețul de 2.195 dolari, au un toc de 10 centimetri. Ansamblul include şi un haină de lână Azzedine Alaïa, care se vinde cu 6.610 dolari. Ochelarii de soare dreptunghiulari negri, asemănători cu cei fabricați de Balenciaga.

Spiritul Crăciunului şi rafinamentul ţinutei sport

Prima Doamnă Melania Trump a adus spiritul de Crăciun copiilor la evenimentul anual „Toys for Tots” al Marinei Statelor Unite, la Joint Base Anacostia-Bolling din Washington, D.C. La eveniment ea a împărţit jucării, purtând un mantou preppy care seamănă cu designurile unor mărci americane precum Ralph Lauren și Tommy Hilfiger. Doamna Trump a îmbrăcat un pulover de tip ivoire Ralph Lauren, care se potrivea cu pantalonii ţigaret de culoare ivoire. Pantofii stiletto stil tartan i-au conferit rafinament ţinutei cu note sport.

Melania Trump, alături de președintele Trump, a ieșit pe peluza de sud a Casei Albe la plecare către Georgia, cu un trenci din piele roșie Alexander McQueen, din colecţia 2019, care se vinde cu aproximativ 6 200 de dolari. Stiletto-urile din piele de ponei zebra de Manolo Blahnik, împodobite la margini cu piele roșie, sunt disponibile la vânzare cu aproximativ 875 USD.

Dries van Noten şi Herve Pierre sunt alţi doi designeri preferaţi de Melania Trump şi ale căror ţinute şi accesorii le poartă de foarte multe ori. 

Cristina Dudău

Foto Instagram

 

decembrie 29th, 2020 by Dudau Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate