Melania Trump, lecție de stil la Biarritz

Soţiile liderilor lumii au atras toate privirile la summit-ul G7 de la Biarritz, dar Melania Trump, ca de fiecare dată, a fost principala vedetă vânată de toţi fotoreporterii.

În vreme ce soțul ei a discutat teme de securitate internațională și de mediu, Melania Trump a predat o adevărată lecție de stil la  întâlnirile cu soțiile șefilor de stat prezenți în Biarritz.Garda de onoare i-a dat onorul

Prima doamnă  a coborât din  Air Force One într-o o rochie Calvin Klein și pantofi roz, foarte înalți purtând semnătura Christian Louboutin, atrăgând atenţia gărzilor care i-a întâmpinat pe aeroport. Rochia galbenă este una dintre cele trei ținute pe care le-a purtat în mai puțin de 24 de ore.

Mai târziu în aceeași zi, soțiile șefilor de stat prezenți la reuniunea G7 au participat l la un eveniment informal, o excursie în zonă, pentru o degustare de vinuri, o vizită la o fermă de ardei iuți și un program artistic cu specific local. Melania Trump a purtat o rochie midi albă, creație Calvin Klein, piesă armonios marcată în talie pe care a accesorizat-o cu o pereche de balerini Christian Louboutin și o geantă Hermes, modelul Birkin.

Pantofii stiletto – marca stilului propriu

La dineul de lucru de a doua zi, Melania Trump a purtat o rochie Gucci de culoare crem, midi, cu pliuri, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto argintii. O amprenta puternica a stilului personal pe care-l afiseaza Melania Trump sunt pantofii stiletto, nelipsiti de la evenimentele oficiale si nu numai. Se pare ca Prima Doamna este fan al creatiilor Christian Louboutin si le poarta cu fiecare ocazie, fara, insa, a-i transforma in pata de culoare a tinutei. Tocurile indraznete nu par a-i crea niciun disconfort Melaniei care, cel putin in ultimul timp, afiseaza un aer dezinvolt si foarte relaxat la reuniunile publice.

În a doua zi a evenimentului, liderii lumii au participat la o cină organizată la Hotel du Palais. La cina de stat, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a avut o apariție de senzație și i-a impresionat pe cei prezenți cu ținuta sa. Melania a ales să poarte o rochie de culoare roșie, mulată pe corp, creație Alexander McQueen cu pantofi stiletto vișinii.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta