Melodia “She Wolf”, scrisa initial pentru cantareata Cher

5746_david_guetta___son_nouveau_single_she_wolf__falling_inSia Furler a dezvaluit ca piesa “She Wolf”, cantata in prezent de renumitul David Guetta, a fost initial facuta pentru nimeni alta decat cantareata Cher. Cantareata a facut echipa cu DJ-ul francez pentru single-ul “She Wolf” (Falling To Pieces), cu toate ca melodia fusese scrisa pentru cantareata Cher.

“Sunt socata ca piesa «She Wolf» merge atat de bine”, a postat Sia pe site-ul sau oficial. “Initial, am scris versurile melodiei pentru Cher, insa ea nu a vrut-o. Nu ma intelegeti gresit. Imi place Cher, pentru ca este atat de… Cher”, a adaugat Sia la mesajul sau postat pentru fani.

“She Wolf “ (Falling To Pieces) a ajuns pe locul opt in clasamentul Singles Chart din Marea Britanie si pe locul 13 in Hot Dance Club Songs SUA.

Cat despre Cher, aceasta lucreaza in prezent la al 26-lea album de studio al sau si se zvoneste ca va face un turneu mondial pentru promovarea albumului. Mai jos va lasam single-ul “She Wolf”, cantat de David Guetta si asteptam, bineinteles, parerile voastre in ceea ce priveste performanta acestuia. Enjoy!

 

 

Text: Andreea Popescu