Membru nou în juriul “Românii au talent”

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii “Românii au talent” începe cu o surpriză. Alexandra Dinu va fi noul membru al juriului, aceasta luându-i locul lui Mihai Petre.

Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adi Mutu, are o experienţă notabilă în industria cinematografiei. La începutul anilor 2000, actriţa a fost prezentatoarea emisunii ProMotor de la PRO TV, iar în 2004, aceasta s-a mutat în Italia pentru a face carieră acolo, jucând în seriale şi filme de talie internaţională.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, povesteşte Alexandra Dinu.

https://www.instagram.com/p/CCfuzu-jhaH/

 

Photo: Instagram