Meryl Streep isi doreste ecranizarea celei de-a doua parti a romanului The Devil Wears Prada

Meryl-meryl-streep-101015_1024_768Actrita Meryl Streep si-a exprimat interesul pentru o noua ecranizare a filmului The Devil Wears Prada. Actrita, care a jucat in rol principal in The Devil Wears Prada, isi doreste sa fie distribuita si in a doua parte a acestuia. Filmul bazat pe cartea autoarei Lauren Weisberger a fost cel mai bine vandut roman in anul 2003. In film, Meryl a interpretat-o pe Miranda Priestly, editor la o renumita revista de moda.

Mai mult de atat, in urma interpretarii acestui rol, Streep a fost nominalizata la Oscar la categoria „Cea mai buna actrita”.

Cand reporterii cotidianului Access Hollywood au intrebat-o daca, in cazul in care va exista un follow-up al filmului din 2006, va accepta sa faca parte din distributie, Streep a raspuns afirmativ fara sa ezite, lucru ce ne duce cu gandul la faptul ca va exista in curand si o continuare a filmului.

La inceputul acestei luni, presa internationala a scris ca LaurenWeisberger lucreaza la o continuare a bestsellerului ei lansat in 2003. Romanul, ce va primi numele de Revenge Wears Prada: The Devil Returns, va fi lansat in anul 2013 si tot in acelasi an se presupune ca vor incepe si filmarile la noul film.

 

Text: Andreea Popescu