Meryl Streep – o vecina de cosmar?

Meryl Streep – o vecina de cosmar?Pe cat de iubita pare a fi Meryl Streep ca actrita, pe atat de neplacuta este ca vecina. Sau cel putin asa declara vecinii sai din micul oras Salisbury din Connecticut unde aceasta locuieste.

Ii spunem “doamna neplacuta”, pentru ca i se potriveste, a declarat un vecin. “Oamenii o vad la TV si la Oscaruri exuberanta, dar are doua fete cand vine vorba de interactiunea cu localnicii de aici. Nu vrea sa iti cunoasca nici numele!”.

Se pare ca Meryl nu vorbea nici macar cu celelalte mame atunci cand se ducea la scoala unde invata fiica sa si se arata deranjata de acestea. Actrita traieste pe o proprietate imensa in orasul Salisbury, dar in loc ca acest lucru sa ii bucure pe vecini, le provoaca mai multe neplaceri. Meryl “a infuriat localnicii cand a inchis o strada in mijlocul orasului pentru a-si reface iazul din fata casei. Drumul a fost inchis pentru mult timp si oamenii din jur au fost furiosi. Dar ei nu i-a pasat”, a declarat aceeasi sursa.

Text: Bianca Badescu

martie 23rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate