Meryl Streep se teme de un posibil esec in cariera

meryl-streep-image-d6c8cActrita Meryl Streep spune ca mai are inca multe de invatat in ceea ce priveste meseria ei si tocmai din aceasta cauza se teme de un posibil esec. Streep explica faptul ca tocmai aceasta teama o determina sa se straduiasca sa faca lucrurile din ce in ce mai bine si ca niciodata nu priveste inapoi la realizarile ei.

Meryl a afirmat ca se gandeste destul de des la un posibil esec si considera ca, de cele mai multe ori, un lucru minor poate cauza insuccesul, mai ales atunci cand ti-ai pus toate sperantele intr-un nou proiect. Vedeta a mai marturisit ca, de obicei, colegii ei mai tineri de platou se simt intimidati atunci cand o intalnesc, insa se relaxeaza cand realizeaza ca si ea este predispusa la a face greseli. Se pare ca pana si lui Meryl i se intampla sa uite replicile la filmari, lucru foarte normal daca stam sa ne gandim ca Streep este si ea om, si oricat de multa experienta ar avea, din cand in cand mai face si greseli.

Rolurile actritei sunt absolut memorabile, iar printre cele mai recente se numara si rolul din superproductia “The Devil Wears Prada” (Diavolul se imbraca de la Prada).

 

Text: Ruxandra Raica