Mia Wasikowska, noua imagine a brandului Miu Miu

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0936full-mia-wasikowskaPe actrita Mia Wasikowska o cunoasteti cu siguranta din productiile Alice in Wonderland (Alice in Tara Minunilor) sau Jane Eyre. Ei bine, se pare ca actrita a fost aleasa noua imagine a campaniei de primavara/vara 2012 Miu Miu, inlocuind-o pe Hailee Steinfeld. Gand la gand cu bucurie, avand in vedere ca in luna august a anului trecut aceasta declara ca adora hainele Miu Miu.

Dupa ce subdiviziunea Casei de Moda Prada, Miu Miu, a fost luata in vizorul cenzorilor de la Advertising Standards Authority pentru o reclama  in care au folosit-o pe minora Hailee Steinfeld intr-o ipostaza considerata a fi periculoasa pentru o adolescenta in varsta de 15 ani, se pare ca Miu Miu a schimbat tactica, alegand-o pe Mia Wasikowska pentru a promova cea mai recenta colectie a brandului, de data aceasta insa intr-o maniera distincta si cat se poate de decenta.

Mia Wasikowska se pare ca i-ar fi devansat, in anul 2010, conform revistei Forbes, in clasamentul celor mai bine platiti actori pe Robert Downey Jr. dar si  pe Daniel Radcliffe.

 

Text: Ruxandra Raica