Michael Bolton, spectacol de exceptie la Sala Palatului!

DSC 4056MEI Concerts Entertainment a avut onoarea de a-l aduce in Romania pe Michael Bolton, care a sustinut un concert senzational seara trecuta, la Sala Palatului.

Peste 4.000 de romani au facut ca Sala Palatului sa devina neincapatoare, aseara, la unul dintre cele mai asteptate concerte ale acestei primaveri.

Spectacolul a debutat cu un mini concert, cu piese romanesti, cantate de Diana Matei si Taraful Cleante. Bolton a apreciat muzica romaneasca si a invitat-o pe romanca noastra la sfarsitul spectacolului alaturi de el pe scena pentru a multumi publicului.

Michael Bolton, un veteran al baladelor, a starnit ropote de aplauze si a ridicat Sala Palatului in picioare. Mii de oameni au cantat impreuna cu artistul refrenele pieselor care l-au consacrat. De la reprezentatia artistului nu au lipsit nici vedete precum Adrian Videanu, Monica Tatoiu, Nico, Raluca Moianu, Monica Columbeanu,Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu, Tavi Colen, Liviu Varciu, Ozana Barabancea, Roxana Iliescu si europalamentarul Petru Luhan.

Artistul care a cucerit milioane de inimi a petrecut cu vedetele noastre la after party-ul ce a avut loc la Premier Palace Hotel & Spa, hotelul unde Michael Bolton a fost cazat. Dupa reprezentatie, Michael Bolton a dat autografe, a facut poze cu persoanele prezente atat la concert, cat si la petrerea de after-party.

„A fost fenomenal! Si le sunt recunoscator lui Ross Ranallo si echipei lui de organizare, MEI Concerts, pentru efortul depus ca totul sa iasa atat de bine si ma simt minunat! Multumesc publicului care m-a facut sa ma simt excelent pe scena Salii Palatului si abia astept sa ma reintorc in Romania!”, a mai adaugat Michael Bolton.

{besps}/2013/Mai/slide2|width=450|height=401{/besps} 
 

Text: Andreea Popescu

Sursa: comunicat de presa Replica Vedetelor