Michael Kors se lanseaza si in domeniul cosmeticelor

Michael Kors se lanseaza si in domeniul cosmeticelorDesignerul Michael Kors va lansa vara aceasta o linie de produse cosmetice, care va cuprinde trei colectii distincte – Sporty, Sexy si Glam. Fiecare dintre cele trei colectii va include un parfum, produse de machiaj, produse pentru corp, dar si produse dedicate ingrijirii la plaja.

Se pare ca cele trei elemente (sport, sexy, glam) definesc femeia pentru care Michael creeaza, iar de data aceasta ea se va simti mult mai increzatoare in sine si mai puternica. Cu o campanie publicitara si un clip filmat de catre Marioa Testino, in rolul principal fiind modelul Karmen Pedaru, colectia a fost creata de Kors cu gandul la toate femeile care doresc sa isi evidentieze frumusetea prin culori si parfum.

Colectiile vor fi lansate in luna august a acestui an si vor putea fi gasite in magazinele Michael Kors, dar si la bine-cunoscutul Macy’s din Statele Unite. Ne place cand designerii isi largesc spectrul si ofera si alte posibilitati. Suntem curioase sa vedem ce va iesi.

Text: Ruxandra Raica

mai 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate