Michael Phelps, noua imagine a brandului Louis Vuitton

showbiz_michael_phelps_louis_vuitton_2Este oficial! Inotatorul american Michael Phelps este noua imagine a companiei Louis Vuitton.  Se pare ca, dupa spusele purtatorului de cuvant al imensei companii, Michael a fost ales deoarece, la ora actuala, este cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, cu 22 de medalii.

La scurt timp dupa ce a fost facuta publica informatia ca Michael Phelps a devenit brand ambasador pentru brandul de moda Louis Vuitton, au aparut 2 fotografii de la campania foto ce a fost realizata de faimoasa Annie Leibovitz. In prima fotografie ce a fost postata pe internet, inotatorul in varsta de 27 de ani este pozat in baie, intr-o cada plina cu apa, langa care se afla o geanta Louis Vuitton. Intr-o alta fotografie ce a facut inconjurul lumii la putin timp dupa ce a fost postata, Michael si gimnasta rusa Larisa Latynina stau pe o canapea, aparent purtand o discutie. Nu s-a facut inca publica suma cu care a fost platit tanarul pentru a deveni imaginea maretului brand.

showbiz_michael_phelps_louis_vuitton_1

Phelps mai poate fi vazut si in al cincilea sezon al Golf Channel’s The Haney Project, unde incearca sa-si imbunatateasca cunostintele legate de golf sub indrumarea lui Tiger Woods, fostul antrenor al lui Hank Haney.

„Sunt foarte incantat de acest proiect si astept cu nerabdare sa lucrez cu Hank si sa vedem ce putem face impreuna pe terenul de golf.”

 

Text: Andreea Popescu