Michelle Obama a purtat un inel creat de un designer roman, la ultimul discurs al sotului. Afla despre cine este vorba!

foto 1 deschidere michelle obama pheres_resultLa ultimul discurs al lui Barack Obama in calitate de Presedinte al Statelor Unite, desfasurat pe 10 ianuarie la Chicago, Michelle Obama a purtat pe mana dreapta un inel creat de designerul de origine romana Narcisa Pheres, noteaza publicatia popsugar.com.au.

Bijuteria face parte din colectia Aristeia, creata de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry si fost inspirata din gradinile Zen si templele din Kyoto. Inelul purtat de Prima Doamna a Statelor Unite este realizat manual din aur alb si contine Ice Diamonds, gri si verzi.

Aristeia este un cuvant grecesc ce inseamna excelenta sau perfectiune, iar colectia pastreaza un echilibru perfect intre designul vintage si cel contemporan, fiecare piesa avand o poveste aparte.

foto 2 narcisa-pheres-inel-michelle-obama_result

Cu toate ca punctul principal de inspiratie a fost Japonia, in bijuteriile create de Narcisa Pheres pentru Maki Jewelry se regasesc si influente din calatoriile designerului in Africa, India si Egipt.

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, iar, dupa ce a studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American si s-a mutat in Tokyo si, ulterior, in Hong Kong, a dezvoltat la nivel international brandul exclusivist Pheres, reprezentat in Romania de Celebrity PR de la ADPM PR, rasfatand gusturile fine ale publicului doritor de bijuterii unicat, diamante rare si vestimentatii si accesorii masculine bespoke.

Membrii ai famiilor regale, celebritati din lumea filmului si a sportului, jucatori importanti din sfera afacerilor se numara printre cei care poarta bijuteriile Narcisei Pheres.

Text: Oana Baltoc