Michelle Williams, s-a confruntat cu depresia

image.imgMichelle Williams, fosta componenta a grupului Destiny’s Child care si-a castigat faima la varsta de 18 ani, spune ca a suferit de depresie si ii sfatuieste pe toti cei care au aceasta problema sa ceara ajutor de specialitate. “M-am confruntat cu depresia.

Am fost nevoita sa ma dau jos din pat si sa fac tot ceea ce aveam de facut pentru a fi fericita. Imi spuneam ca Dumnezeu ma va ajuta sa ma vindec. Intre timp insa, cred ca Dumnezeu i-a inzestrat pe oameni, pe medici, care sunt cei care ne ajuta sa ne vindecam. Profitati de asta, mergeti la un profesionist”, a spus Michelle.

In plus, artista este de parere ca nu este nicio rusine sa ceri ajutor daca te confrunti cu o astfel de problema. Cantareata in varsta de 32 de ani, care s-a reunit cu fostele sale colege de trupa pentru a lansa piesa Nuclear, afirma ca cel de-al patrulea album solo al sau este aproape gata si ca a fost inspirat de lupta sa cu depresia. Michelle este una dintre persoanele care au ales viata, fericirea, care au invins si pentru care ne bucuram.

 

Text: Ruxandra Raica