Mici neintelegeri pe platou intre Cameron Diaz si J.Lo

1no2jt05Actrita Cameron Diaz joaca impreuna cu Jennifer Lopez in filmul What to expect when you’re expected, asa ca, pentru o perioada de timp, au devenit colege de platou. Acest lucru pare sa o deranjeze pe Cameron, din cauza staffului numeros pe care Jennifer Lopez il poarta dupa ea.
Cantareata latina are nici mai mult nici mai putin de 30 de oameni care stau in jurul ei tot timpul.

O sursa a declarat pentru revista Now ca Diaz a rabufnit la un moment dat indignata de nechibzuinta lui Jennifer: “De cati oameni este nevoie pentru ca o femeie sa filmeze o simpla scena?”, ar fi spus ea.

Ce-i drept, Jennifer este cunoscuta pentru pretentiile sale cand vine vorba de personalul care se ocupa de ea. Are in staff  5 persoane care se ocupa de machiajul si parul sau (are o persoana special pentru peruci), 5 garzi de corp, un antrenor, un stilist, o persoana responsabila cu manichiura, 3 asistenti personali, bone pentru copii si managerul sau.

Cameron insa pare exact opusul lui Jen, petrecand cat mai putin timp cu putinta la machiaj si fiind mereu pusa pe sotii cu echipa de filmare. Asa ca nu este de mirare ca o considera pe Lopez “nechibzuita” si “complet desprinsa de realitate”.

Text: Bianca Badescu