Mici placeri feminine: vinovate sau nu?

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a05489Modul in care ne imbracam, aratam si vorbim tradeaza personalitatea fiecaruia dintre noi. Desi unici ca personalitate, avem cu totii, femei sau barbati, tabieturile si placerile noastre ascunse pe care le pretuim si incercam sa le satisfacem permanent. Un studiu recent a demonstrat faptul ca barbatii sunt dependenti de bere, masini, fotbal si sex, in schimb preocuparile zilnice si micile placeri nevinovate ale reprezentantelor sexului frumos sunt mult mai variate.

 

 

Shopping addiction

Shoppingul este un “rau necesar” pentru femeile din intreaga lume, atat pentru femeile de rand, cat si pentru divele hollywoodiene ca Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Paris Hilton, Katie Holmes sau Kim Kardashian, care isi gasesc refugiul in sesiunile de shopping, cheltuind sume fabuloase. Aceasta pasiune euforica nu cunoaste limite, nu tine cont de buget si nici nu oboseste, avand ca solutie alternativa shoppingul online. Mare grija insa, NU CONFUNDATI PLACEREA CU OBSESIA.

 

Retelele de socializare

Internetul… acel izvor nesecat de informatii! Retelele de socializare precum Twitter sau Facebook au creat o adevarata isterie in randul omenirii. Acest univers virtual a devenit o rutina zilnica, o pasiune obsesiva si, nu in ultimul rand, un trend, fie ca sunt barbati sau femei, fiecare utilizator isi rezerva timp pentru a verifica noutatile cotidiene. Aveti grija cate like-uri dati!

 

Produsele cosmetice si tratamentele de beauty

Orice femeie care are o viata sociala activa si tine la imaginea personala are un ritual zilnic de infrumusetare. Vizita saptamanala la salon este un obicei “sacru”, determinant in viata fiecareia dintre noi. O femeie este frumoasa in mod natural, insa machiajul o poate transforma intr-una superba. Aceasta aroma a seductiei scoate in evidenta un look stralucitor si irezistibil, avand capacitatea de a ascunde micile noastre imperfectiuni. Tratamentele de beauty –  impachetari, masaje, masti faciale – sau tratamentele estetice si interventiile noninvazive fac parte din “micile placeri nevinovate”  ale sexului frumos.

 

Bijuteriile

Stim cu totii ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Adorate pentru eleganta si unicitatea lor, aceste nestemate flateaza si ofera o nota de opulenta celei ce le poarta. Bijuteriile reprezinta un simbol al elegantei absolute si al eternului feminin, un rasfat al trupului si o dovada de iubire in viata fiecarei femei.

 

Mai stiti si alte placeri la fel de “vinovate”? Adaugati-le la lista, va rog!

 

Text: Alexandra Lupu