Mici trucuri la care apeleaza femeile pentru a se simti seducatoare

0a0a92007Un nou sondaj realizat in Marea Britanie a descoperit care sunt cele 20 de trucuri la care apeleaza femeile pentru a se simti seducatoare. Printre trucuri se afla parfumul, fiind urmat de schimbarea lookului si de manichiura proaspat facuta. Cu toate acestea, cercetatorii avertizeaza ca, fara zambet, toate acestea nu au farmec.

De asemenea, femeile apeleaza la baile calde cu spuma pentru relaxare si la sutienele cu push-up pentru un plus de senzualitate. Cercetatorii au relatat faptul ca aceste trucuri, desi sunt foarte eficiente pentru imbunatatirea imaginii de sine (autostima), femeile apeleaza la ele foarte rar, mai exact in medie de o data pe saptamana – de obicei, sambata seara.

„Acest sondaj arata in mod clar faptul ca femeile stiu exact ce au de facut pentru a se simti sexy, insa evident ca nu o fac destul de des”, a raportat Daily Mail.

„Mentinerea unui aspect frumos, ingrijit poate necesita ceva timp – si tocmai de aceea majoritatea femeilor nu au suficient timp pentru acest lucru. Dar cu un pic de efort, cum ar fi pulverizarea unui strop de parfum, aplicarea unei perechi de gene false si abordarea unui zambet seducator, doamnele se pot simti extrem de increzatoare in fortele proprii si incredibil de bine”, a declarat cercetatorul Sara Wolverson, initiatorul studiului.

Studiul realizat a cuprins aproximativ 2.000 de femei, dintre care aproximativ un sfert au declarat ca singurul lucru pe care il fac pentru a se simti speciale este sa se dea cu un parfum puternic.

Mai mult de o treime dintre participante au declarat ca o culoare noua a parului le face sa se simta cu adevarat dorite. Sondajul a aratat, de asemenea, faptul ca femeile se simt mult mai sexy atunci cand stau si se pregatesc ore in sir in oglinda pentru un eveniment.

In topul trucurilor care le fac pe femei sa se simta sexy se numara si epilatul, bronzul artificial, coafarea parului, dar si fusta scurta si bijuteriile.

Text: Andreea Popescu