Mihaela Rădulescu, revenire surpriză

Pro Tv pregătește surprize enorme în grila de programe din toamnă. Oficialii postului pregătesc în secrete mai multe producții care au avut un mare succes la alte televiziuni.

Cel mai secretos show de televiziune, Masked Singer România, revine la PRO TV, din toamnă, cu cel de-al doilea sezon. Dacă misterul prezentatorului a fost dezvăluit, postul anunțând că este Pavel Bartoș, iată că noi surprize stau să fie descoperite.Se întoarce la Pro Tv?

Potrivit unor surse Mihaela Rădulescu s-a întors la Pro Tv, diva fiind considerată un motor de audiență pentru emisiunile la care a mai participat: “Ferma” sau “Românii au talent”.

Sursele spun că Mihaela Rădulescu ar fi revenit în țară și ar face parte din juriul show-ului. De altfel, diva de la Monaco a publicat pe Instagram o imagine concludentă, din platourile PRO TV, fără să spună însă la ce proiect lucrează: “Misiune secretă”, a scris iubita lui Felix Baumgartner.

O altă surpriză a grilei de toamnă este un reality-show numit „Mireasa pe nevăzute”, un format de televiziune în care oamenii își pot găsi perechea. Alte zvornuri o dau drept host a acetui show matrimonial, tot pe diva de la Monaco.

În plus, un alt show nou pentru care acum se fac preselecții este ”Super Star România”, ce va înlocui emisiunea ”Vocea României”, și care o să aibă noi jurați.

Text: Iulia Mirică

Foto: google, Instagram