8 săteni și orășeni la Ferma Pro Tv

ferma
Anda Adam, Octavian Ciovică și Alina Pușcău

Până acum 8 nume anunțate din cele 16 pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă și un premiu de 50.000 de euro pus în joc pentru „Fermierul Anului”.

Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică și Alina Pușcău sunt primii concurenți anunțați de postul tv. Iar Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei sunt următorii concurenți care au acceptat provocarea de la „Ferma”, anunță Pro TV.

Anna Lesko și Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu și Alina Pușcău din cea a „orășenilor”. Anda Adam și Paul Diaconescu vor face parte din echipa „orășenilor”, iar George Burcea și Ana Maria Ababei din ce a „sătenilor”.

Ce spun concurenții?

Anna Lesko:

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”

Alina Pușcău:

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Octavian Ciovică:

”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma.”

Cezar Ouatu:

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini.”

Anda Adam: „Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

George Burcea: „Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”.Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

Paul Diaconescu: „Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă.”

Ana Maria Ababei: „Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”

Foto FB Pro TV