Vedete Boho-chic. Vezi ce tinute au avut

Recent, Palatul Primaverii a fost punctul zero al intalnirii a zeci de vedete si oameni din show-biz-ul romanesc. De la cantareti la creatori de moda, de la influenceri pe zona de fashion si lifestyle la vloggeri, Palatul Primaverii, locul in care in urma cu 30 de ani era unul dintre cele mai bine pazite cladiri din Capitala a reusit sa stranga pret de cateva ore cele mai importante nume.

Delia, Inna, Lili Sandu si Silviu Tolu, Ileana Lazariuc, Giulia, Nicoleta Nuca, Geanina Ilies, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Ioana Sihota (Jazzy JO), Anda Adam, Doc, Oana Matache, Ana Baniciu si multi altii si-au etalat tinutele boho-chic.

La eveniment au avut acces tot felul de oameni, iar peste 1000 de persoane au avut sansa sa danseze si sa se distreze alaturi de vedetele lor preferate.

Ca si la editiile anterioare, atmosfera a fost sustinuta de tot felul de decoratiuni florale, iar printre spatiile verzi au fost amenajate paturi, sezlonguri relaxante, cosuri de picnic, leagane, totul ca intr-o atmosfera bucolica precum in ecranizarile Disney cu Alice in Tara Minunilor. Dar va lasam fotografiile sa vorbeasca de la sine.

Inna, Delia Matache si Anda Adam

Raluca Badulescu, Lili Sandu, Ileana Lazariuc, Catalin Botezatu si Anda Adam

Giulia Anghelescu Huidu, Ioana Sihota si Silviu Tolu

Foto credit: Dacian S. Foldi

Text: Bogdan Daradan