Moda & film la Fashion Spring Festival: Armand Assante, invitatul surpriza

Cea de-a doua zi a evenimentului Fashion Spring Festival, desfasurat vineri, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, a transformat Romania in capitala modei internationale pentru o seara.

Moda si Film la Fashion Spring Festival from Online Tonica on Vimeo.

Personalitati din domeniile modei si ale turismului, dar si filmului, au fost premiate in cadrul Galei FTV Fashion Awards. Designerul Catalin Botezatu a fost nu doar premiat, ci a si prezentat doua dintre colectiile sale de succes, respectiv o colectie spectaculoasa, haute couture, inspirata din perioada Regelui Soare, dar si costume din colectia Viggo, dedicata sexului puternic si elegant.

Armand Assante, despre relatia dintre moda si actorie

Actorul Armand Assante, aflat la Bucuresti pentru a participa la premiera filmului „The Wanderers – Vanatorul de spirite“, in regia lui Dragos Buliga (regizorul serialului „Las Fierbinti“), pelicula in care detine rolul principal, a poposit si la festivalul de moda, unde ne-a explicat in ce masura este important fenomenul modei pentru un actor.

Festivalul a fost organizat de Fashiontv Romania, reprezentatul oficial Fashiontv International, in parteneriat cu European Fashion Council. Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de tari.

Text: Iulia Mirica

aprilie 30th, 2018 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate