Cosmin Cernat va prezenta „Exatlon”, din 7 ianuarie, la Kanal D: iata vedetele care intra in competitie!

Formatul de televiziune EXATLON, care a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, va fi difuzat si in Romania, din 7 ianuarie, la Kanal D. 20 de concurenti, dintre care 10 vedete, vor intra intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele.

Telespectatorii il vor putea revedea pe Cosmin Cernat in ipostaza de prezentator al „Exatlon”, in care zece vedete si zece oameni obisnuiti vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la incercare pregatirea fizica, viteza de reactie, rezistenta psihica. La final va exista un singur mare castigator, care va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.10 vedete in Echipa Gladiatorilor

Cei zece gladiatori din echipa vedetelor sunt: cantareata Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor,  Giani Kirita – fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, cantareata Claudia Pavel (Cream), Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Competitia va debuta duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, si va fi transmisa aproape integral in timp real din Republica Dominicana. Prezentatorul emisiunii este la randul lui atras de lumea sportului, absolvent al Academiei Nationale de Educatie si Sport. Cu o experienta indelungata in acest domeniu vast, fie in calitate de prezentator de stiri sportive, comentator sau producator de emisiuni cu astfel de continut, Cosmin Cernat afirma ca formatul i se potriveste manusa.

„M-a atras la <Exatlon> faptul ca totul e suta la suta adevarat. La fel ca si in sportul de performanta, acest format nu vinde iluzii! Si recunosc ca daca imi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportiva, de comentariu si de tot ceea ce inseamna sportul in viata noastra, a tuturor”, a spus prezentatorul.

Anda Adam, ultima vedeta intrata in Echipa Gladiatorilor

Anda Adam este cea de-a zecea vedeta confirmata pentru competitia „Exatlon”, cea care a intregit Echipa Gladiatorilor. Vedeta a marturisit ca ii va fi foarte greu fara telefonul mobil, fara acces la un mijloc de comunicatie cu fanii ei cu care e obisnuita sa tina legatura regulat.


„Telefonul si faptul ca stam pe aceste retele de socializare creeaza o foarte mare dependenta. Stiu ca imi va fi greu fara telefon, dar in acelasi timp imi va fi si foarte bine fara el. Este ca un drog de care cred ca, la un moment dat, este bine sa ne mai si lipsim”, spune cantareata.

Ce si-a luat Claudia Pavel in bagaj?

Strictetea este la ea acasa, iar regulile impuse chiar si in ceea ce priveste lucrurile personale sunt dure in cadrul concursului televizat. Cantareata Claudia Pavel (Cream) si-a prezentat din bagajul pregatit pentru reality.


„Pentru o asemenea plecare, in mod normal as fi avut vreo 17 bagaje, dar am voie doar cu o valiza mica. Adica, doua bluze cu maneca lunga, doua perechi de pantaloni, trei perechi de pantaloni scurti, doua costume de baie si o periuta de dinti”, spune Claudia Pavel.

Businessman-ul din concurs, Vladimir Draghia

Vladimir Draghia este una dintre cele zece vedete care participa la „Exatlon”.  Este om de televiziune, actor, fost sportiv de performanta, tata, dar foarte putini cunosc faptul ca Vladimir este pasionat de design interior.

Pe acesta il veti putea urmari in competitia „Exatlon”, in cadrul duelului care se va da intre Echipa Gladiatorilor, formata din zece vedete, si Echipa Neinfricatilor, formata din oameni obisnuiti, care practica intens activitati sportive.

Text: Iulia Mirica