Mika a lansat videoclipul piesei “The Origin of Love”

Mika03Mika a lansat videoclipul celei mai recente piese ale sale, “The Origin of Love”, extras de pe albumul “The Origin of Love”. Piesa va avea lansarea oficiala pe data de 3 decembrie si a fost scrisa de Mika impreuna cu Pnau’s Nick Littlemore si Paul Steel.

Pentru intregul album, cantaretul a lucrat si cu alte nume cunoscute precum: Pharell Williams, Adele, Katy Perry, Benny Benassi, FrYars, Greg Wells si altii.

Mika a mai colaborat si in trecut cu Littlemore, iar colaborarea perfecta dintre cei doi l-a facut pe cantaret sa apeleze si de aceasta data la Littlemore. Albumul “The Origin of Love” a fost vandut in 500.000 de mii de exemplare in intreaga Europa de la lasarea acestuia din decembrie si pana astazi. “The Origin of Love” este cel de-al trilea album al artistului, material ce va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 17 septembrie.

Starul va demara un tur in Marea Britanie luna viitoare, redarea Roundhouse din Londra, pe 13 decembrie, HMV Manchester Ritz pe 14 decembrie ?i O2 ABC Glasgow pe 16 decembrie.

 

Text: Andreea Popescu