Mila Kunis nu ar fi deranjata daca iubitul sau ar avea “sindromul Peter Pan”

Mark-Walhberg-Mila-Kunis-TedMila Kunis, interpreta personajului principal feminin Lori din pelicula “Ted”, a declarat recent ca nu ar deranja-o in realitate daca iubitul sau ar avea drept prieten… un ursulet de plus. Actrita le-a declarat jurnalistilor de la cotidianul “OK!” ca, daca iubitul sau ar fi avut o jucarie, care sa prinda viata – asa cum se intampla in film – ea nu ar fi pus punct relatiei doar pentru atat.

“Am intalnit o multime de tipi care au sindromul Peter Pan, barbati care nu vor sa creasca. Ce-i drept, niciodata nu am intalnit un tip care sa fie atat de atasat de o jucarie incat sa ii afecteze viata de cuplu la maturitate”, a declarat amuzata Mila.

Comedia “Ted” este o poveste incredibila si a fost realizata de catre creatorii serialului de comedie “Family Guy”. Pelicula “Ted” este despre un ursulet de plus care prinde viata gratie unei dorinte arzatoare a unui copil. Alaturi de Mark Wahlberg si Mila Kunis mai apar si Giovanni Ribisi, Patrick Warburton si Joel McHale. Cel care regizeaza, semneaza dar care da si voce simpaticului ursulet este nimeni altul decat Seth MacFarlane.

Filmul va avea premiera pe 13 iulie, in SUA, insa de o lansare in Romania nu se stie nimic. Oricum ar fi, pana cand va fi difuzat si pe marile noastre ecrane, va las sa urmariti trailerul de mai jos si sa va amuzati:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nt_OSznnGkY&feature=relmfu

 

Text: Andreea Popescu